Krivična prijava protiv gradonačelnika Niša

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv gradonačelnika Niša

Protiv gradonačelnika Niša Zorana Perišića (SNS) i direktora Direkcije za javni prevoz Nenada Stankovića (SNS) danas će biti podnete krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja, saznaje “Blic”.

Prijave će Tužilaštvu za organizovani kriminal podneti Toplički centar za demokratiju i ljudska prava.

- Poslali smo predlog Komisiji za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i Upravi za javne nabavke da pokrenu pred sudom postupak za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utvrđivanje ništavnosti ugovora koje je Direkcija za gradski prevoz Grada Niša sklopila sa „Niš ekspresom“ i JP „Aerodrom Niš“, a u toku dana biće podnete i krivične prijave - rekao je građanski nadzornik Dragan Dobrašinović za “Blic”.

U javnosti se proteklih dana pojavio audio snimak sa gradskog kolegijuma na kojem se raspravljalo o tenderu za javni prevoz, koji ukazuje na prilagođavanje uslova. Na snimku se jasno čuje kako gradonačelnik kaže da je „Niš-ekspres“ tražio da se poveća granica na 10 godina, a „Aerodrom“ na 12 godina.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava protiv gradonačelnika Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Sep.2014

Protiv gradonačelnika Niša Zorana Perišića (SNS) i direktora Direkcije za javni prevoz Nenada Stankovića (SNS) danas će biti podnete krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja, piše “Blic”...Prijave će Tužilaštvu za organizovani kriminal podneti Toplički centar za demokratiju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.