To može samo ona: Pokazala zavidnu figuru u 58. i bujne grudi zbog kojih padaju glave FOTO

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 08:47

To može samo ona: Pokazala zavidnu figuru u 58. i bujne grudi zbog kojih padaju glave FOTO

Glumica Hale Beri nedavno je prisustvovala reviji modnog dizajnera Majkla Korsa, a za tu priliku je ponela, pa, možemo da kažemo, smelu odevnu kombinaciju.

Kako se vidi sa fotografija, Beri je nosila dugu crnu haljinu sa dubokim prorezima, a celokupno izdanje upotpunila je crnim čizmama.

Hale Beri kao od majke rođena, nagim fotkama "zapalila" Instagram FOTO

Trebalo bi istaći da je pažnju javnosti privukla njena zavidna figura, ali i bujne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grudi u 58. godini. Hale je ovim potezom opravdala titulu najatraktivniji žene među glumačkim svetom.

Inače, glumica Hale Beri često je aktivna na društvenim mrežama, posebno Instagramu. Redovno deli fotografije iz privatnog života, najčešće one golišave fotografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uvek je "skockana" od glave do pete, na njenoj atletskoj figuri joj mogu pozavideti i muškarci FOTO

Izvor: B92, 12.Sep.2023

Osnivač "Amazona" i jedan od najbogatijih ljudi sveta Džef Bezos nedavno je prisustvovao modnoj reviji u Njujorku...Društvo na ovom putovanju pravila mu je partnerka i poznata novinarka Lauren Sančez, a par je za ovu priliku, kako prenosi "Page Six", doleteo privatnim avionom...Bezos i Lauren očigledno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.