Izvor: Domino Magazin, 17.Maj.2022, 20:06

Sajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata

Sajam automobila u Beogradu tek što je zatvorio svoja vrata, a glavni grad Srbije po drugi put za redom otvara vrata i “Sajmu korišćenih vozila” koji se ove godine održava od 2. do 5. juna u beogradskoj Štark Areni pod sloganom “Kupiš danas, voziš sutra”. Čini se da automobilska industrija i dalje nije prevazišla probleme […] The post Sajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Sajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata

Izvor: AutoBlog, 17.Maj.2022

Sajam automobila u Beogradu tek što je zatvorio svoja vrata, a glavni grad Srbije po drugi put za redom otvara vrata i “Sajmu korišćenih vozila” koji se ove godine održava od 2. do 5. juna u beogradskoj Štark Areni pod sloganom “Kupiš danas, voziš sutra”. Čini se da automobilska industrija...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.