Poznata pevačica kao od majke rođena: Fotkom golog tela najavila novi životni početak FOTO

Izvor: B92, 20.Dec.2023, 16:45

Poznata pevačica "kao od majke rođena": Fotkom golog tela najavila novi životni početak FOTO

Američka pevačica Keša privukla je pažnju fanova nakon što je objavila svoju nagu fotografiju...

"Vratila sam se sebi", napisala je u objavi na Instagramu, gde je u potpunosti pokazala svoje nago telo.

Reči podrške za Kešu su samo pristizale, a mnogi su komplimentovali njen izgled...

"Savršena si", "Prelepa i jaka ženo", "Želim ti sve najlepše u novom poglavlju života"...

Podsetimo, Keša je nedavno uspela da zvanično okonča svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezu sa producentom Lukasom Gotvaldom, poznatijim kao Dr Luk, zbog seksualnog, emocionalnog i fizičkog zlostavljanja. Postupak protiv njega je okončan, a Keša, sudeći prema objavi na pomenutoj mreži, započinje novo poglavlje u svom životu.

"Samo bog zna šta se dogodilo te noći"

Nakon što je suđenje privedeno kraju, obe strane su dale zvanične izjave putem Instagram profila, pri čemu je Keša tvrdila da "nije u stanju da kaže" detalje seksualnog zlostavljanja.

"Samo bog zna šta se desilo te noći. Kao što sam uvek govorila, ne mogu da prepričam sve. Radujem se što ću zatvoriti vrata ovog poglavlja svog života i započeti novo. Ne želim ništa osim mir svim uključenim stranama", napisala je ona.

Keša je prvobitno tužila Gotvalda zbog tvrdnji da ju je drogirao i seksualno zlostavljao 2005. godine. On je negirao tvrdnje i podneo protivtužbu iste godine. Godine 2016. Kešine tvrdnje su odbačene na sudu.

Više o ovoj temi pročitajte ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fotke u bikiniju rekle sve, evo kako zapravo izgleda slavna glumica FOTO

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 12:03

Glumica Gvinet Paltrou nedavno je slikana na plaži u Meksiku, a pažnju je privukla njena figura...Kako se vidi, 51-godišnja oskarovka je pokazala zavidno telo u 52. godini, a primetni su bili i trbušnjaci na stomaku...Gvinet je za ovu priliku nosila jednostavni roze bikini, a paparaco fotke, koje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.