Nikola Đuričko i Gordan Kičić ujedinjeni u jednoj poruci FOTO

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 10:06

Nikola Đuričko i Gordan Kičić ujedinjeni u jednoj poruci FOTO

Ispovest Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić potresla je javnost. Prekjuče je i glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića, a sada su se oglasile njihove kolege Gordan Kičić i Nikola Đuričko.

Đuričko, koji je pohađao školu osramoćenog predavača glume i o tome svedoči snimak iz jedne emisije o Aleksiću iz 1998. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kom je učestvovao kao sagovornik, i Kičić napravili su gotovo identične fotografije koje su objavili na društvenim mrežama.

"Ko dirne naše sestre dirnuo je sve nas", napisali su obojica na svojim odvojenim profilima na Instagramu, uz fotografije na kojima su pozirali sa natpisom: "Nisi sama".

Đuričko je uz objavu dodao i "Podrška mladim devojkama".

Obojica su u objavi obuhvatili i haštagove "Prijavi nasilje" i "Nisi sama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.