Izvor: Blic, 19.Jan.2021, 23:09

Iva i Milena jednom slikom pokazale da su zajedno I U DOBRU I U ZLU

Ispovest Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, potresla je javnost. Juče je u ispovesti za "Blic" i glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića, dok se ona sada oglasila fotografijom sa Milenom koja danas ima posebno značenje, jer su zajedno u borbi koju javno vode.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isplivali novi detalji o slučaju koji je uznemirio javnost!

Izvor: 011vodič.com, 20.Jan.2021, 10:37

Ugledni beogradski profesor Miroslav Mika Aleksić uhapšen je nakon što ga je nekoliko nekadašnjih polaznica škole glume koju vodi prijavilo za silovanje i seksualno napastvovanje.. . Poznat je kao vrsni profesor glume, a javnost u Srbiji šokirana je optužbama koje su iznele devojke, među kojima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.