Nikad više pod nož: Previše sam zavolela svoje telo da bih ga mučila

Izvor: B92, 15.Feb.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad više "pod nož": "Previše sam zavolela svoje telo da bih ga mučila"

Hrvatska pevačica Ivana Banfić, koja je srpskoj javnosti postala poznata nakon dueta sa Dinom Merlinom “Godinama“, progovorila je o estetskim zahvatima koje je imala.

Naime, ona je bila jedna od prvih estradnih ličnosti koje su se na ovim prostorima podvrgle estetskoj hirurgiji. Sada se, naravno, kaje.

“Zbog komplikacija sam morala opet da idem na operaciju. To je zaista bilo bolno iskustvo. Definitivno više ne bih išla ni na kakve zahvate, ne da mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se više.“

Pevačica kaže da je u međuvremenu zavolela svoje telo i ne oseća potrebu da ga ispravlja.

“Previše sam zavolela sebe i svoje telo da bih išla da ga mučim na taj način“, zaključila je.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bolno iskustvo koje joj je promenilo život iz korena: Ivana Banfić o estetskoj hirurgiji koja ju je skupo koštala...

Izvor: Story, 15.Feb.2017

Hrvatska pevačica Ivana Banfić, koja je srpskoj javnosti postala poznata nakon dueta sa Dinom Merlinom “Godinama“, progovorila je o estetskim zahvatima koje je imala.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.