Džejms Blant o Flintu: Drugi su me omalovažavali, on mi je pružio ruku

Izvor: B92, 07.Mar.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Blant o Flintu: Drugi su me omalovažavali, on mi je pružio ruku

Pop pevač Džejms Blant je muzičar kojeg mnogi "obožavaju da mrze", bez obzira na to što ga prati imidž "finog momka" Blant, i te kako zna da pokaže zube, pogotovo na društvenim mrežama. To je učinio i ovoga puta kada je odao počast muzičaru Kitu Flintu koji je u ponedeljak izvršio samoubistvo.

"Dok je pre godinu dana na 'Q' dodeli nagrada (godišnja muzička nagrada u Velikoj Britaniji koje dodeljuje 'Q' magazin) Noel Galager izjavio da odlazi sa Ibice, jer sam se ja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tamo doselio, a Dejmon Albarn odbio da bude zajedno sa mnom na jednoj fotografiji, Pol Veler rekao da bi radije pojeo svoje go*no nego da radi sa mnom, Kit Flint mi je prišao, zagrlio me i rekao da je srećan zbog mog uspeha", napisao je pevač na Tviteru.

On je dodao i da iako su se sreli samo taj jedan put, da ga je veoma pogodila Flintova smrt i da je zaplakao.

"U našem poslu nema nagrada za ljubaznost, ali ako ima, taj Gremi bi uzeo ti (Kit Flint)", dodao je pevač.

Ubrzo su počeli da se nižu komentari Blantovih i Flintovih fanova koji su pisali da im je drago što je pevač grupe The Prodigy bio toliko dobar i ljubazan.

Kit Flint (49), pevač benda Prodidži (The Prodigy) pronađen je mrtav u ponedeljak u svom stanu. Ubrzo nakon vesti o smrti pevača, članovi benda su objavili saopštenje na svom profilu na Instagramu u kojem su napisali da se Flint ubio.

Mediji su juče objavili da se Flint obesio u svom stanu i da je samo nekoliko dana pred smrt zvao suprugu Majumi Kaj, sa kojom već neko vreme nije živeo jer je ona podnela zahtev za razvod.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.