Korov i ŠTETOČINE napadaju cveće, a SMESA od ove lekovite BILJKE ih UNIŠTAVA, lako i brzo se priprema

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 20:41

Korov i ŠTETOČINE napadaju cveće, a SMESA od ove lekovite BILJKE ih UNIŠTAVA, lako i brzo se priprema

Bašta će vam "prodisati", a može da se koristi i za povrće i voće.

Ukoliko imate baštu ili gajite biljke i povrće na terasi, sigurno imate problema sa korovom i štetočinama. Kako biste ih se rešili, a da tako ne koristite hemiju i mešavine koje na neki način mogu naškoditi vašem zdravlju, preporučujemo vam koprivu.

Sve što je potrebno je da uberete kilogram mlade koprive, tačnije jedan kilogram i pomešate sa deset litara hladne vode, dakle nije potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se prokuva voda. Ostavite tako koprivu u vodi tačno 24 časa, a zatim procedite.

Ova mešavina podstiče rast biljke, dopinosi jačanju stabla i korena, ali i drži štetočine poput crva i sitnih bubica daleko od biljke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.