Džej Lo objavila video-spot u kome pozira potpuno gola

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 16:46

Džej Lo objavila video-spot u kome pozira potpuno gola

Pevačica i glumica Dženifer Lopez obradovala je mnoge objavivši video-spot u kojem se pojavljuje potpuno naga, dok na sebi ima samo verenički prsten koji joj je dao njen verenik Aleks Rodriges.

Dženifer Lopez fanovi često mogu da vide u izazovnim izdanjima u kojima svoje obline stavlja u prvi plan, a posebno na nastupima. Tada bira posebno dizajnirane komade odeće, koji otkrivaju mnogo toga.

Međutim, do sada nisu imali prilike da je vide baš bez ijedne krpice. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sada, u njenoj 52. godini, dobili su tu priliku.

Delove spota sada je objavila na Instagramu, na kojem je prati više od 130 miliona ljudi iz celog sveta. Gole grudi, bokovi, vrlo provokativne scene njenog zategnutog tela vrte se uz pesmu koja uskoro izlazi.

Jedina stvar koju pevačica nosi u video-spotu jeste verenički prsten s velikim dijamantom, koji joj je dao Aleks Rodrigez.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džej Lo objavila video-spot u kome pozira potpuno gola

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2020

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez obradovala je mnoge objavivši video-spot u kojem se pojavljuje potpuno naga, dok na sebi ima samo vjerenički prsten koji joj je dao njen vjerenik Aleks Rodriges.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.