Zdravko Čolić, premijera nove pesme sutra na Radio S

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić, premijera nove pesme sutra na Radio S

Novi singl Zdravka Čolića ”Što ti dadoh” biće premijerno emitovan u sredu u 8:45h u emisiji ”Dobro jutro Srbijo”, koju slušate na Radiju S.

Najslušaniji radio u Srbiji dobio je ekskluzivna prava da emituje ovu pesmu koja najavljuje njegov novi album ”Vatra i barut”, a koji bi trebalo da se pojavi na tržištu u decembru. Pesma ”Što ti dadoh” okarakterisana je kao moderna moćna balada koju je radila zagrebačka kantautorka Antonija Šola zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kompozitorom Marselom Benzonom i producentom Nikšom Batošem. Na novom Čolinom albumu planirano je da bude 12 pesama od kojih je on autor čak devet kompozicija.

U sredu tačno u 8:45h podesite vaše radio prijemnike na frekvenciju Radija S i budete prvi koji će uživati u dugoočekivanom singlu ”Što ti dadoh” legendarnog Zdravka Čolića.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslušajte novu pesmu Zdravka Čolića! (AUDIO)

Izvor: NaDlanu.com, 20.Nov.2013, 09:51

Kralj pop muzike predstavio je, na nekoliko radio stanica u regionu, prvu pesmu sa nastupajućeg novog albuma "Vatra i barut". ..Pesma se zove "Što ti dadoh" i, prema prvim reakcijama, momentalno je postala hit. Šta kažete vi ?

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.