Zdravko Čolić peva u finalu Prvog glasa?

Izvor: Poznati.info, 19.Jan.2013, 05:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić peva u finalu Prvog glasa?

TV Prva pregovara o Čolinom nastupu na završnoj večeri „Prvog glasa Srbije“

Finale uz Čolu.

Zdravko Čolić biće specijalni gost u finalu „Prvog glasa Srbije“. Pres služba televizije Prva, koja stoji iza ovog projekta, još uvek taji koja će se zvezda naći na sceni tokom završne večeri ovog muzičkog takmičenja, ali se sve češće može čuti da su poziv uputili baš Čoli. Tačnije, već danima se pregovara s >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << menadžmentom naše najveće muzičke zvezde. Ukoliko se stvore uslovi da Čola zapeva u finalu muzičkog takmičenja, on će svojim prisustvom podržati Mirnu Radulović, Saru Jovanović i Nevenu Božović u trci za laskavu titulu. Inače, Čola je otkrio da je veliki fan ovog šoua i da mu se dopadaju kandidati, ali da već godinama ne praktikuje da se pojavljuje u televizijskim studijima.

U finalnoj večeri najpre će gledaoci izbaciti jednu od finalistkinja, a potom će žiri odlučiti ko će od preostale dve postati ovogodišnja pobednica „Prvog glasa Srbije“.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.