Zdravko Čolić peva u Vranju?

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić peva u Vranju?

VRANJE – U Vranju se ovih dana sve češće raspravlja o tome koja muzička zvezda će održati tradicionalni besplatni koncert za Dan grada. Prema pisanju lokalnog portala Vranje na dlanu, koncert bi mogao da održi Zdravko Čolić.

“ Vranju organizovanog dočeka Nove godine neće biti, ali će rukovodstvo grada sada već tradicionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << organizovati besplatan koncert za Dan grada 31. januara. S obzirom da ovi koncerti godinama unazad predstavljaju događaje godine, već je počelo da se spekuliše ko će u Vranju pevati krajem januara. Sve češće se pominje ime Zdravka Čolića“, piše ovaj portal.

Direktor Turistčke organizacije Tomislav Stojanović, ne isključuje decidno ove tvrdnje ali kako kaže tek se odbor za organizaciju jednom sastao, a s obzirm da su na snazi mere štednje, onda bi svakako nastup zvezde kakva je Zdravko Čolić bilo teško uklopiti.

Ipak iz nekoliko izvora nam je potvrđeno da će se pokušati pregovori sa Čolićem, jer je o tome bilo reči i prošle godine kada je koncert u Vranju održao Aco Pejović. Tada je bilo reči da će Vranjancima pevati i Lepa Brena, ali ona je odustala od nastupa zbog bolesti majke. Godinu dana pre Pejovića u Vranju je nastupio Željko Joksimović.

U svakom slučaju ostaje da se vidi ko će Vranjance uveseljavati za Dan grada, tačnije 30. januara dan uoči proslave i svečane akademije kojom se najčešće obeležava praznik.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića,   Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.