Zdravko Čolić oduševio Čačak: Ti si mi u krvi ponovo posle 17 godina u gradu na Moravi VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 03.Sep.2023, 00:54

Zdravko Čolić oduševio Čačak: "Ti si mi u krvi" ponovo posle 17 godina u gradu na Moravi VIDEO/FOTO

Najveća regionalna zvezda Zdravko Čolić pevao je pred hiljadama ljudi na gradskom trgu u Čačku u okviru projekta "Čačanska rodna".

Čačak je prva nacionalna prestonica kulture, a ove večerI Zdravko ju je napravio i prestonicom najvećih hitova, i to na prvom koncert u gradu na Moravi od 2006. godine.

"Jedina", "Ti možeš sve", "Okano" i mnoge druge omiljene pesme uglas je pevala publika iz cele Srbije, ali i regiona koji su dupke ispunili Gradski trg i uživali, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako uz brojne hitove, tako i velelepni vatromet na kraju nastupa muzičke legende.

"Drago mi je da sam u Čačku.. I to pogotovo večeras i ovih dana kada je Čačak prestonica kulture.Čačak je to zaslužio i ranije... Često sam privatno u Čačku, ovo je sada malo zvanično, pa svi imamo malo tremu", kazao je kroz šalu Čolić u razgovoru sa novinarima neposredno pre koncerta.

Na pitanje odakle mu snaga da je i u osmoj deceniji aktivan na sceni, on je naveo da je sam koncert lakši deo posla, odnosno da ovo "što se okolo dešava je teži deo posla".

"Koncerti su lepi i zanimljivi tamo gde nisi bio izvesno vreme, jer je tu publika koja te sluša i ti sa publikom pevaš, to je onda opuštajuća varijanta", naveo je Čola.

Podsećanja radi, Čačak je proglašen za Nacionalnu prestonicu kulture pod sloganom "Čačanska rodna".

Finale "Čačanske Rodne" planirano je za 18. decembar 2023. kada će biti otvoren Muzej košarke u Čačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČAČANSKA RODNA: Program u septembru, Zravko Čolić, Vlatko Stefanovski....

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Sep.2023

Veliki broj događaja planiran je da se održi u septembru u Čačku, prvoj Nacionalnoj prestonici kulture, u okviru projekta ČAČANSKA RODNA. . .  . Prvi jesenji mesec počinje u znaku velikih muzičkih zvezda: 1. septembra u 20.00 koncert na Gradskom trgu održaće čuveni gitarista Vlatko Stefanovski,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.