Zdravko Čolić objavio nikada viđenu fotografiju: Obeležio si naše živote FOTO

Izvor: B92, 13.Sep.2022, 12:55

Zdravko Čolić objavio nikada viđenu fotografiju: "Obeležio si naše živote" FOTO

Kornelije Bata Kovač preminuo je u 81. godini. Među prvima su se od njega na društvenim mrežama oprostile njegove ćerke Aleksandra, Kristina i Anja, a nedavno se oglasio i jedan od njegovih najbližih saradnika za koga je napisao brojne hitove.

Kornelije Kovač je pisao muziku za pozorište, filmove, televiziju, kao i za mnoge popularne izvođače poput Zdravka Čolića, Bisere Veletanlić, Olivere Katarine, Lepe Brene.

Neke od najvećih hitova Zdravka Čolića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je upravo on. "Zvao sam je Emili, "April u Beogradu", "Ti si mi u krvi" i "Ti možeš sve" samo su neki od njih.

Iako njihova saradnja nije počela baš sjajno, kasnije su postali najbliži saradnici.

Zdravko Čolić nije krio tugu zbog vesti da je Kornelije Kovač preminuo te se od njega oprostio dirljivim rečima.

"Izgledalo je kao da ćeš zauvek biti tu. Hvala ti za muziku… za dela koja si stvarao… za reči pažnje i ljubavi koje si imao za sve nas. Obeležio si naše živote. Hvala ti Bato za sve", napisao je ispod zajedničke fotografije.

Pročitajte još i:

Hitovi po kojima ćemo pamtiti Kornelija Kovača

Poziv na kafu bio je početak njihove ljubavi: Kako je Kornelije Kovač upoznao Snežanu

Sestre Kovač ujedinjene u bolu: "Otišao je najbolji čovek", Kornelijeve ćerke se oglasile FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.