ŽENU MI ISEKLA OBOŽAVATELJKA

Izvor: Kurir, 17.Feb.2012, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENU MI ISEKLA OBOŽAVATELJKA

Ubila bi zbog Čole! Iako nerado govori o svom privatnom životu, Zdravko Čolić je nedavno otkrio da je na njegovu suprugu Aleksandru jedna pomahnitala obožavateljka nasrnula nožem.

Ubila bi zbog Čole!

Iako nerado govori o svom privatnom životu, Zdravko Čolić je nedavno otkrio da je na njegovu suprugu Aleksandru jedna pomahnitala obožavateljka nasrnula nožem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Bila je to najveća neprijatnost koju sam doživeo u karijeri. Ta fanatična žena nožem je Sandru isekla po licu. Srećom, nije bilo drugih većih neprijatnosti jer se ona ne eksponira, a i ja smatram da ženu i decu treba ostaviti po strani od javnosti - rekao je Čolić u poslednjem intervjuu za hrvatsku Gloriju.

Pop zvezda tvrdi da bi o iskustvima s navalentnim obožavateljkama mogao da napiše ne­koliko romana.

- Jedna je preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine. Bilo je i upadanja u sobu. Pokojni Davorin Popović me je zezao kako me je neka devojka poljubila i pala u nesvest, a ja nisam imao pojma jer je nisam video od gužve - rekao je Čola, i dodao da je ulaz u njegovu zgradu služio devojkama kao svojevrsna tabla za ispisivanje ljubavnih poruka.

- Jednog dana mama je otvorila vrata i ispred njih je bila devojka u venčanici, sa dokumentima i kumom. Rekla je: „Ja sam došla da se udam“. Majka je zbunjeno odgovorila da još nisam za ženidbu - priseća se Čola, koji se sprema za osmomartovski koncert u Zagrebu.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.