ZDRAVKO ČOLIĆ RUŠI REKORDE: ČETIRI ARENE ZA BEOGRAĐANE

Izvor: Svet, 15.Nov.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZDRAVKO ČOLIĆ RUŠI REKORDE: ČETIRI ARENE ZA BEOGRAĐANE

Muzička legenda Zdravko Čolić zakazao je četvrti koncert u beogradskoj Štark Areni za 14. decembar. Tri koncerta rezervisana za 29. i 30. novembar i 13. decembar, rasprodata su neverovatnom brzinom, interesovanje ne jenjava tri nedelje pred prvi nastup, pa je najveća regionalna zvezda rešila da i četvrtu noć zapeva u najvećoj hali na Balkanu. Ovo do sada nije pošlo za rukom ni jednom izvođaču, iako Zdravko od početka svoje karijere ne prestaje da ruši rekorde i postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << standarde kada je uspeh i status zvezde u pitanju. Potvrdu najpopularnijeg muzičara na ovim prostorima bez konkurencije dobio je još davne 1978. nakon velikog koncerta na Marakani, a tu titulu nosi i danas. Njegovi nastupi su nedeljama unapred rasprodati kako u halama bivše Jugoslavije, tako i u velikim salama širom sveta. Uz hitove uz koje su odrastale generacije uživaće ove jeseni beogradska publika koja ga čeka 5 godina, a on obećava večeri prepune emocija, posebne energije i vrhunske muzike.
Karte za četvrti koncert su od danas (14. 11.) u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs po istim cenama.
promoprintscreen
The post ZDRAVKO ČOLIĆ RUŠI REKORDE: ČETIRI ARENE ZA BEOGRAĐANE appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića,   Beogradska Arena

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo do sada nije pošlo za rukom nijednom izvođaču: Čola rasprodao tri Arene i zakazao četvrtu!

Izvor: B92, 15.Nov.2019

Muzička legenda Zdravko Čolić zakazao je 4. koncert u beogradskoj Štark areni za 14. decembar...Tri koncerta, rezervisana za 29. i 30. novembar i 13. decembar, rasprodata su neverovatnom brzinom, interesovanje ne jenjava tri nedelje pred prvi nastup, pa je najveća regionalna zvezda rešila da i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.