Uoči koncerta Zdravka Čolića u Sarajevu vehabija prijetio aktiviranjem bombe

Izvor: RSplaneta.com, 03.Avg.2010, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uoči koncerta Zdravka Čolića u Sarajevu vehabija prijetio aktiviranjem bombe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sarajevskog kantona uhapsili su juče jednu osobu za koju se sumnja da je uputila lažnu dojavu o bombi na koncertu Zdravka Čolića na sarajevskom stadionu Koševo. Kako piše Dnevni avaz, uhapšeni muškarac pripadnik je vehabija. Zasad nije poznato zašto je prijetio bombom, ali je navodno rekao kako bi bombu, da ju je imao kod sebe, sigurno aktivirao tokom koncerta na kojem je bilo oko 60.000 Čolićevih fanova.
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENI DETALJI DRAME PRIJE KONCERTA Zdravka Čolića: Vehabija prijetio aktiviranjem bombe!

Izvor: Cafe.ba, 03.Avg.2010

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo (KS) uhitili su jučer jednu osobu za koju se sumnja da je uputila lažnu dojavu o bombi na subotnjem koncertu pop zvijezde Zdravka Čolića na sarajevskom stadionu Koševo.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.