UZAS Obozavateljka isekla COLINU zenu po licu

Izvor: medio.rs, 12.Apr.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZAS Obozavateljka isekla COLINU zenu po licu

Aleksandru je žena posekla posred face.

Najveća zvezda na Balkanu Zdravko Čolić retko kada priča o svojoj suprugi Aleksandri, a sada je otkrio da je njegova žena doživela zbog njegove obožavateljke neprijatnost koju nikad neće zaboraviti.

Ona je, naime, bila napadnuta nožem, ali srećom, nije imala veće posledice zbog toga.

– Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom, bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola.

Autor: YouTube screenshot

Srećom, njegova supruga razume da postoje takve obožavateljke, pa posle svega nije pravila ljubomornu scenu.

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga – ispričao je pevač.

Podsećanja radi, Zdravko i Aleksandra venčali su se 1. maja 2001. godine, a u braku su dobili ćerke Unu Laru.

Autor: Pink.rs
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.