Svi su brujali da Zdravko Čolić ima VANBRAČNOG sina, a sada se oglasio i otkrio ISTINU: Skupo će mi platiti alimentaciju...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 09:54

Svi su brujali da Zdravko Čolić ima VANBRAČNOG sina, a sada se oglasio i otkrio ISTINU: "Skupo će mi platiti alimentaciju..."

Sličnost između njih dvojice je i više nego primetna.

Pevač Amir Kazić Leo važio je za velikog zavodnika na estradi devedesetih godina. Amira su još '89. godine svi poredili sa velikom balkanskom zvezdom Zdravkom Čolićem, a svojevremeno su kružile glasine i da mu je on otac.

Kazić je to odmah demantovao, ali nije krio da mu imponuje povezivanje sa Čolićem, budući da je i danas jedna od najvećih muzičkih zvezda.

- Rekao sam da će mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata – rekao je pre mnogo godina za hrvatske medije.

- Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali - dodao je Leo.

Iako je u svojim hitovima s početka 2000. godina uglavnom pevao o nesretnim ljubavima, Amir je 2019. godine proslavio 30. godišnjicu braka sa suprugom Bibom, koja izbegava da se pojavljuje u medijima. Za suprugu kaže da je genijalna i da je njegov najveći kritičar.

Srbija Danas/Blic
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.