Premalo Koševo za Zdravka Čolića

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 01.Avg.2010, 03:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premalo Koševo za Zdravka Čolića

Zbog velikog interesovanja publike za koncert, u prodaju je pušteno dodatnih 3.500 ulaznica. Sama bina impozantne veličine je zato pomjerena dublje prema južnoj strani stadiona Koševo, kako bi se osigurao dodatni prostor za posjetioce.
Najpopularnija regionalna pop zvezda Zdravko Čolić održao je sinoć spektakularan koncert na stadionu Koševo u Sarajevu. Dočekan ovacijama preko pedeset hiljada ljudi popularni Čola, poručio je nekadašnjim sugrađanima da je presrećan što >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << se vratio u svoj rodni grad da se odlično zabavi sa svojom “rajom”.
Zabavu ovaj put nije prekinula kiša, koja je je davne 1978. godine omela Čolića da u okviru turneje “Putujući zemljotres” napravi spektakl u Sarajevu na otvorenom prostoru.
Kralj je otvorio jkoncert izuzetno emotivnom interpretacijom balade “Sinoć nisi bila tu” koja je potpuno raznježila publiku na Koševu. Usljedili su veliki hitovi iz Čolićeve karijere poput “Luda glavo”, “Hajde hajde Jasmina”” “Pusti pusti modu”, uz koje je publika pružala svoje koreografske maksimume.
U Čolićevom euforičnom nastupu posebno su uživale Sarajke koje su ispunile prve redove ispred pozornice. Sve vrijeme koncerta one su horski pjevale Čoline omiljene hitove istovremeno uživajući u njegovom šmekerskom “zavođenju” sa bine.
Prvi specijalni gost na sinoćnjem spektaklu u Sarajevu bio je muzički producent, kompozitor i multi instrumentalista Nikša Bratoš. Zajedno sa Čolićem on je izveo pjesmu “Ljubavnici”.
Posebno emotivan momenat za sve ljude koji su se sinoć našli na stadionu Koševo bio je izlazak na scenu Dina Merlina trenutno najpopularnijeg bosansko-hercegovačkog pop pjevača. On je zajedno sa Čolićem otjpevao pjesmu “Moja mati” koju je specijalno napisao za svog prijatelja.
Sinoćni spektakl na Koševu završen je obostranim izlivima radosti publike i muzičara.



Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.