Izvor: Scandal.rs, 18.Okt.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte novu Čolinu pesmu “Šljive su rodile”! (video)

Najavljujući 15. album u karijeri, Zdravko Čolić sa radošću predstavlja svoj novi singl “Šljive su rodile”. U ovoj pesmi prvi put sarađuje sa Dejanom Petrovićem koji se pojavljuje u dve uloge: kao gost sa svojim Orkestrom i kao koaranžer numere. “Producent Nikša je rekao dok smo radili demo kako bi pesmi dobro legli trubači, što The post Poslušajte novu Čolinu pesmu “Šljive su rodile”! (video) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zdravko Čolić i Dejan Petrović napravili sjajnu pesmu, poslušajte “Šljive su rodile” (video)

Izvor: Story, 18.Okt.2017

Zdravko Čolić predstavio je svojoj publici spot i pesmu “Šljive su rodile”, najavljujući 15. album u karijeri. Prvi put je ostvario saradnju sa Dejanom Petrovićem koji je gost sa Orkestrom, ali i koaranžer pesme. Radnja spota smeštena je na vojvođanskom salašu na kom živi dvadesetak devojaka....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.