Oduševljavao i u maslinasto zelenoj uniformi: Ovako je Zdravko Čolić izgledao kao vojnik

Izvor: Story, 22.Jan.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševljavao i u maslinasto zelenoj uniformi: Ovako je Zdravko Čolić izgledao kao vojnik

Njegova popularnost na našim prostorima nikada se nije dala izmeriti, a sve njegova obožavateljke će uzdahnuti kada ga vide u vojničkoj unifromi...

Zdravko Čolić, Foto: Story arhiva, Facebook

Pevač Zdravko Čolić od momenta kada je stupio na muzičku scenu,osvojio je srca mnogih žena, a čini se da situacija ni danas nije drugačija...

Vojsku je započeo da služi 1978. godine u Valjevu, u kasarni Žikica Jovanović Španac >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << , a kasnije je prekomandovan u Beograd, pa u Požarevac.

Vojsku je završio 14. septembra 1979. godine.

I u vojnom roku se redovno hvatao za mikrofon i zabavljao ostale.

U posetu su mu dolazili majka i otac, a ako je suditi po komentarima, Zdravko liči na mamu, a mi vas pitamo da li i vi uviđate tu sličnost?
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.