Od regate do konjičkih igara

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od regate do konjičkih igara

Zdravko Čolić (66) biće glavna muzička zvezda ovogodišnjih Ljubičevski konjičkih igara, koje se održavaju 1. septembra u Požarevcu. On će održati koncert na glavnom Gradskom Trgu. Kako pišu lokalni mediji, za ovaj nastup Čola će dobiti 28.000 evra.

Ako je suditi po zakazanim nastupima, najpopularnijeg domaćeg pevača čeka radno leto.

On će biti zvezda i ovogodišnjeg Adrija samer festivala, a nastupiće druge festivalske večeri,

29. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << avgusta na medulinskoj rivi.

- Medulin je ostao u mom srcu. Na tim je koncertima uvek bilo mnogo ljudi, bile su to predivne večeri. Baš sam srećan što ove godine nastupam u Medulinu - rekao je Čolić, koji će publici predstaviti i singl "Mala", koji beleži uspeh na regionalnim top-listama.

- Mislim da su brže pesme, ako opstanu, važnije u karijeri nego one lagane. Ljudi se dobro osećaju u veselim pesmama. One su deo mog imidža, jer imam taj jedan "ubitačan" temperament koji drži moju energiju i nekako je prenosi bolje kroz bržu nego laganu pesmu.

Zdravko će 21. jula nastupiti u Bajinoj Bašti na Drinskoj regati, dok će 6. avgusta pevati u Budvi u Top hilu.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.