Mnogi ne mogu da poveruju u ovu cifru: Čola obelodanio koliko je novca zaradio prošle godine (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 17.Okt.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi ne mogu da poveruju u ovu cifru: Čola obelodanio koliko je novca zaradio prošle godine (VIDEO)

Najveća zvezda Balkana Zdravko Čolić prvi put u javnosti je govorio o svojoj zaradi.

Naime, godinama se spekuliše da zarađuje milione, ali prvi put slavni pevač otkrio je koliko zapravo zarađuje danas.

Pored pevanja, bavio se komponovanjem, a na pitanje novinara koliko je prošle godine zaradio od "Sokoja", organizacije muzičkih autora Srbije, legenda Jugoslovenske scene odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je:

"Između četiri i pet hiljada dinara. Možda bih više dobio kao autor, ali neke radio i TV stanice "Sokoju" dostavljaju košuljice, a neke ih ne pišu. Više dobijam za izvođačka prava, tu malo više zaradim nego od autorskog dela, što je sasvim normalno. Kao izvođač si prisutan svuda, a kad si autor, drugi više zarade nego ti. Eto, kapne malo, kao neka penzija", izjavio je Čola za "Novosti".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.