Malene Una i Lara uživale sa tatom

Izvor: Blic, 06.Jan.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malene Una i Lara uživale sa tatom

Doček Nove godine 2010. u spa hotelu „Novi Vinodolski” protekao je u znaku Zdravka Čolića, koji je svojim nastupom oduševio oko pet stotina probranih zvanica, a Čola je narednih nekoliko dana proveo u lepom hrvatskom gradiću, uživajući u igrama sa ćerkicama.

Na koncertu 31. decembra u prvim redovima đuskale su Čoline ćerke Lara i Una sa svojim drugaricama. Čolini hitovi odmah su razgalili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve prisutne goste, u ponoć je priređen spektakularni vatromet, a jedan od vlasnika spa hotela Bruno Orešar uživao je sa društvom u jednom od separea.

Dan posle nastupa, Čola i Orešar su se sa brojnim prijateljima, među kojima je bilo najviše onih iz Splita, obreli u konobi „Lucija”. U konobi su proveli gotovo čitav dan uz pesmu i vino, neko je u jednom trenutku doneo gitaru i gosti su pevali dalmatinske pesme, sevdalinke, a pevač je pričao anegdote iz svoje bogate pevačke karijere. Drugog dana Nove godine Zdravko Čolić je sa porodicom i menadžerom Adisom Goja­­kom posetio riblji restoran „Kukuriku” u Novom Vinod­olskom. Posle par dana odmora, Čolić se vraća u Beograd, gde nastavlja da radi na svom novom albumu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zdravko Čolić Novu godinu proveo u Novom Vinodolskom

Izvor: Svet, 06.Jan.2010

Doček Nove godine 2010. u spa hotelu „Novi Vinodolski” protekao je u znaku Zdravka Čolića..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.