Kopaonik Music Week za zatvaranje ski sezone najavljuje high-end spektakl kome se niko nije nadao - ZDRAVKO ČOLIĆ & LEPA BRENA KONAČNO ZAJEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 15:14

Kopaonik Music Week za zatvaranje ski sezone najavljuje high-end spektakl kome se niko nije nadao - ZDRAVKO ČOLIĆ & LEPA BRENA KONAČNO ZAJEDNO

Ovaj jedinstveni događaj obeležiće susret dva velikana čija muzika traje decenijama, i koji su oblikovali muzičku scenu Balkana, ostavljajući neizbrisiv pečat u muzičkoj industriji

Najuzbudljiviji trenutak za sve ljubitelje muzike konačno je stigao! Dva muzička diva, Lepa Brena i Zdravko Čolić, zatvoriće zimsku sezonu na najpoznatijoj ski destinaciji regiona - Kopaoniku, 15. i 16. marta, u okviru festivala Kopaonik Music Week u luksuznom amijentu Event Hall-u hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << GRAND!

Zdravko Čolić, sinonim za besprekoran vokal i neponovljivu harizmu, garantuje nezaboravnu noć uz najveće evergrin hitove. Sa energijom koja ne jenjava, Čolić će pokrenuti publiku i stvoriti atmosferu za pamćenje, dok će Lepa Brena, kraljica pop muzike sa najimpresivnijom muzičkom karijerom na ovim prostorima, doneti svoj nezamenljiv šarm i numere koje su postale himne mnogih generacija.

Kao i uvek, SKYMUSIC produkcija postaraće se za nastupi muzičkih velikana budu propraćeni najmodernijim video, zvučnim i svetlosnim efektima.

Ulaznice za ovaj VIP muzičko-scenski spektakl od danas su u prodaji isključivo na poziv na broj telefona +381 60 6670 318. Svi kontigenti ulaznica su izuzetno ograničeni.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.