Jugoslovenke su fantazirale o Čoli, a ove poznate dame uspele su da mu osvoje srce

Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2022, 09:48

Jugoslovenke su fantazirale o Čoli, a ove poznate dame uspele su da mu osvoje srce

Za Zdravkom Čolićem uzdisale su brojne Jugoslovenke. Hrlile su na njegove koncerte, vrištale čim bi izašao na scenu, a iako je poznati pevač krio svoj privatni život od očiju javnosti, šuškalo se da je bio predmet fantazija i među poznatim damama.
Mnoge devojke želele su da budu Čoline. Jedna od onih koja je uspela da ga zavede je glumica Jasna Ornela Beri. Za ovu vezu se nije znalo dok ona o tome nije progovorila, ali tek 47 godina nakon njihovog raskida, piše Kurir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će biti jedan deo u mom srcu koji je rezervisan samo za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – istakla je glumica za bosanske medije.








View this post on Instagram


















A post shared by JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery)


Ono što se takođe držalo u tajnosti je Čolina evrovizijska afera s pevačicom grupe ABBA, Fridom, kad su oboje 1973. godine nastupali na tom festivalu. Tek kasnije je pevač progovorio o tome.
– Upoznavanje je palo za klavirom, osmesi i prostačka bosanska pitanja: „Š’a ima, stara?“ Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se ja nakon cele te trodnevne idile osetio upotrebljenim poput instant-supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stolnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali ona prava, jedinstvena, ludačka strast koja se desi između muškarca i žene je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani – prisetio se Čola jednom prilikom.








View this post on Instagram


















A post shared by Anni-Frid Lyngstad • ABBA (@dailyannifrid)


Četiri godine bio je u vezi s Jasnom Dulić, balerinom iz Lokica. Nakon nje sedam godina je voleo manekenku iz Rijeke, Elizabetu Vidas.
Foto: Printscreen Poslednja koju je osvojio postala mu je supruga. Aleksandru je upoznao u Makarskoj 1989. Venčali su se 1. maja 2001. u strogoj tajnosti. Imaju dve ćerke – Unu i Laru.
Foto: Story – To su te moje veze i s trećom nisam imao kud nego sam se oženio. Imao sam nekad strasne i kratke afere, ali nisu rezultirala dugim zabavljanjem – rekao je svojevremeno Čola.
Izvor: Kurir
Gde je danas i šta radi Ivana zbog koje je Čola promenio frizuru

Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Zdravko Čolić je SA OVOM SVETSKOM ZVEZDOM imao aferu: "Osetio sam se upotrebljenim poput instant-supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to"

Izvor: Blic, 03.Dec.2022

Zdravko Čolić važio je za najpoželjnijeg muškarca na domaćoj javnoj sceni. Iako je ljubavni život držao daleko od očiju javnosti i nikad nije želeo previše da priča o ženama koje je voleo, tek 47 godina nakon njihovog raskida saznalo se da je uspela da ga zavede glumica Jasna Ornela Beri.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.