Goca Lazarević: Muvao me Čola!

Izvor: Svet, 29.Jul.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Lazarević: Muvao me Čola!

Pevačica Gordana Lazarević otkrila je, gostujući u “Magazinu In”, da joj se udvarao Zdravko Čolić!
“Čola je svojevremeno obraćao pažnju na mene, muvao me je. Pozvao me je čak i da izađemo, ali sam ga ja odbila. Rekla sam mu: Neću da izađem s nekim s kim bi sve žene volele da izađu”, rekla je Goca u TV emisiji.
pevačica se, kasnije, u razgovoru za Blic pokajala što je to uopšte pomenula.
Nemojte, molim vas, o tome da pišete. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pokajala sam se što sam to ispričala. Sekirala sam se mnogo nakon toga. Nemojte me povezivati s njim, ne želim da priča dobije neki čudan kontekst. Ja sam ozbiljna žena i on je oženjen čovek, ima decu… To je bilo davno, nema potrebe osvrtati se. Obično razmislim o onome što ću reći, ali ovog puta bila sam brzopleta”, rekla je Goca.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Lazarević: Muvao me Čola!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2015

“Čola je svojevremeno obraćao pažnju na mene, muvao me je. Pozvao me je čak i da izađemo, ali sam ga ja odbila. Rekla sam mu: Neću da izađem s nekim s kim bi sve žene volele da izađu”, rekla je Goca u TV emisiji...pevačica se, kasnije, u razgovoru za Blic pokajala što je to uopšte pomenula...“Nemojte,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.