Izvor: Piplmetar.rs, 01.Avg.2023, 13:30

Ekskluzivni snimci iz Crne Gore! Čola se u podne opuštao uz burbon, a stajlingom pokazao kakva je šmekerčina

Nekoliko gostiju prišlo je Čoli kako bi ga zamolili za fotografiju, na šta je on ljubazno pristao

Zdravko Čolić opuštao se na terasi jednog hotela na Pržnu, a ekipa Telegrafa napravila je ekskluzivne snimke najveće muške balkanske zvezde.
Čolu smo zapazili kako uživa u razgovoru sa menadžerima, a ono što je zanimljivo jeste da je oko podneva uz kiselu vodu lagano ispijao i burbon.
Zna Čola kako da se opusti i uživa u životu, naročito nakon uspešnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koncerata koje je imao u prethodnom periodu, dok je poslednji u nizu onaj koji je imao u najvećoj diskoteci na Balkanu – Top Hill.
Zdravko je na sebi imao farmerke, laganu plavu košulju i crne naočare, a gosti koji su sedeli u njegovoj blizini tiho su komentarisali kako izgleda kao „pravi gospodin“, te da je „uvek bio i ostao šmekerčina“.
Nekoliko gostiju prišlo je Čoli kako bi ga zamolili za fotografiju, na šta je on ljubazno pristao.
Ekskluzivne fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta, a video na početku istog.
Inače, sa Zdravkom je u Crnu Goru došla i njegova žena Aleksandra koju smo prethodnog dana snimili na terasi istog hotela u kojem je i Čola danas uživao.
(Telegraf.rs)


Video: Prvi snimci žene Zdravka Čolića!

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Jetset

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.