Čola ponovo osvaja Ameriku

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola ponovo osvaja Ameriku

Naš proslavljeni pevač Zdravko Čolić 21. septembra kreće na američku turneju u okviru koje će održati šest velikih koncerata.

Velika zvezda stare Jugoslavije koja je sa svojim pesmama osvojila publiku širom Evrope i svuda zabeležila ogroman uspeh, vraća se sa velikim uzbuđenjem i vernim fanovima preko okeana.

U okviru turneje "Ono malo sreće", čiji je sponzor Er Srbija, Zdravko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čolić održaće koncerte u Njujorku, Sent Luisu, Atlanti, Vašingtonu Detroitu i Čikagu. Prvi koncert zakazan je za 21. septembar u Atlanti, a poslednji nastup Čola će održati 5. oktobra u Čikagu. Kad god je nastupao u SAD Čola je punio tamošnje dvorane, pa nove koncerte očekuje sa nestrpljenjem. Vlasnik mnogih vanvremenskih hitova i ovoga puta će se potruditi da publika uživa u njegovim čuvenim pesmama, ali i onim novijeg datuma sa poslednjeg albuma.

Karte se prodaju u rekordnom roku, a mogu se kupiti na sajtu www.purelivemusic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.