Čola oduševio publiku na Ušću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2011, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola oduševio publiku na Ušću

BEOGRAD -

Popularni pevač Zdravko Čolić održao je sinoć na Ušću koncert pred više desetina hiljada obožavalaca, kojim je obeležio 40 godina karijere.

Koncertu je, prema nezvaničnim procenama prisustvovalo između 70 i 100 hiljada ljudi, a mnogi su ostali ispred kapija Ušća.

Čolić je je koncert počeo svojim prvim hitom "Sinoć nisi bila tu", a zatim su počele da se ređaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pesme "Produži dalje", "Zagrli me", "Poplava", "Čija je ono zvijezda", "Živiš u oblacima mala", "Glavo luda", "Pusti, pusti modu," "Ruška" i mnogi drugi.

Šezdesetogodišnji Čolić je na koncertu zasvirao i gitaru uz pesmu "Kad pogledaš me preko ramena", a u pauzi, na sredini koncerta, nastupile su kan-kan igračice kao i popularni bubnjar Dragoljub Đuričić koji je sve prisutne oduševio svojim nastupom.

Koncertu Zdravka Čolića prisustvovale su brojne javne ličnosti uključujući predsednika Srbije Borisa Tadića, Jelenu Trivan, Čedomira Jovanovića sa suprugom, Mlađana Dinkića.

Zdravko Čolić je svoj koncert, posle više od tri i po sata pevanja završio pesmom "April u Beogradu" i baladom "Ti si mi u krvi" uz ogroman aplauz publike, a nakon toga usledio je spektakularan vatromet. Uoči koncerta primećene su velike gužve i kolone vozila na prilazima Ušću.

Poslednji veliki koncert Čolic je imao na beogradskom stadionu "Marakana" u junu 2007. pred oko 70 hiljada ljudi.
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.