Čola nahranio patku!

Izvor: Dzungla.org, 15.Feb.2012, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola nahranio patku!

Voli ljude, ali i patke! Zbog skoro pa sibirske hladnoće, koja poslednjih nedelja ledi krv u žilama, ne trpe samo ljudi već i životinje, a toga je očigledno svestan i Zdravko Čolić, koji je po ciči zimi nahranio jato pataka, što je zabeležio i naš paparaco!
Pop zvezda uživala na Zlatiboru hraneći životinje i grudvajući se sa nama!

U želji da pernate miljenike koliko-toliko spase >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << od posledica niske temperature, pop zvezda je sa punom činijom hleba i kukuruza hranila izgladnele patke, kojima je ovo bila prava poslastica, a zatim je krenula dalje.
S mnogo opreza odlučili smo da ga pratimo, kako bismo saznali gde se pevač uputio i „overili“ smo ga kada je ulazio u obližnji restoran, u kojem ga je čekalo društvo. Kuvano vino najveći je užitak u ovim zimskim danima, pa nas ni ne čudi što je Čola posegao upravo za tim napitkom kako bi se zgrejao i okrepio. Nakon ispijanja vinca, Čolić i društvo su nas spazili, pa je on brže-bolje izašao na trem restorana da se i sam lično uveri da ga pratimo. Kada je video objektiv našeg fotografa, Zdravko je već bio spreman za „okršaj“, a grudve koje su poletele u našem pravcu samo su dokaz da u njemu još uvek dominira dečački duh!
S obzirom na to da je grudvanje ubrzo okončano, Čola je u svom ljubaznom maniru pozvao i nas da mu se pridružimo kako bismo se malo zgrejali i popravili cirkulaciju. I ko zna kako bi se naše druženje završilo da je potrajalo duže? No, najpopularniji pevač na Balkanu morao je da ide na probu, gde ga je čekao bend, jer se uveliko sprema za koncert koji je zakazan za 8. mart u zagrebačkoj „Areni“. Profesionalizam iznad svega!
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.