Čola na američkoj turneji

Izvor: Blic, 23.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola na američkoj turneji

Naš proslavljeni pevač Zdravko Čolić kreće 13. marta na mini turneju po Americi i Kanadi, a Čola i njegov sedmočlani bend spremni su da u salama koje primaju od tri do pet hiljada ljudi naprave nezaboravne svirke.

Plan turneje

14. mart - Vankuver

15. mart - Toronto

21. mart - Kalgari

22. mart - Čikago

23. mart - Detroit

16. maj - Atlanta

17. maj - Njujork

23. maj - Los Anđeles
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
24. maj - St. Luis ili Finiks

25. maj - Solt Lejk Siti

U okviru prvog dela američke turneje „Zavičaj", Čola će sa bendom svirati u Vankuveru, Torontu, Čikagu... dok će u maju posetiti Njujork, Los Anđeles, Solt Lejk Siti...

Veliki broj ljubitelja eksjugoslovenskog idola koji živi u Severnoj Americi sa nestrpljenjem čeka susret s Čolom. U Torontu i Čikagu na prethodnoj Čolinoj turneji tražila se karta više, a publika je sa suzama pevala hitove „Noć mi te duguje", „Podlugovi", „April u Beogradu" i druge.

U klubu „Docs" u Torontu Čola je svirao 2005. godine, a po završetku koncerta rekao je: „Mnogo više volim ove ušuškane prostore. Nesmetano se krećem i imam prisniji kontakt sa publikom. Bilo je mnogo prijatelja, mnogo poznatih ljudi. Sve u svemu, jako sam zadovoljan kako me je publika primila - jedna fina energija. Kad god dođem, ta energija je sve bolja i bolja među ljudima, nezavisno od koncerta".

Čolić je koncertnu promociju albuma „Zavičaj" počeo na „Marakani", u junu prošle godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.