Čola dobio vredan poklon!

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola dobio vredan poklon!

Posle gostovanja svetske zvezde Stinga, na "Prvu" TV stiže i balkanska zvezda, Zdravko Čolić, povodom pripremam za svoj koncert na Ušću, zakazanog za 25. jun. Čola nije samo usrećio svoje brojne obožavaoce pojavljivanjem u emisiji posle skoro dvodecenijske pauze, već su domaćini obradovali njega, jer su mu poklonili vredan sat.

Gledaoci emisije kod Ivana Ivanovića, imaće priliku da vide >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zdravka Čolića u potpuno novom svetlu, i to kako svira gitaru i peva hitove svojih uzora, među kojima su i "Bitlsi".

Čola će pričati o detinjstvu, o svojim muzičkim počecima, al i o predstojećem koncertu na Ušću.

Čola će imati gigantsku binu

Sting se uplašio Čole?!

Stinga u Areni dočekalo 15 hiljada ljudi!

Uoči gostovanja u emisiji,Čolić je rekao da pripreme pred spektakl još uvek nisu počele, i da će se uskoro sa ekipom povući na Palić, kako bi se izolovao i opustio pred koncert.

Pevač je takođe najavio da planira da otpeva oko četrdesetak pesama.
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sting i Zdravko Čolić kod Ivana Ivanovića

Izvor: Dzungla.org, 10.Jun.2011

Istina je - Sting i Zdravko Čolić dolaze kod Ivana Ivanovića. Svetska zvezda, britanski rok muzičar Sting, koji nastupa u Areni u sklopu „Symphonicity“ turneje, po prvi put gostuje u jednoj srpskoj emisiji, a za naš sajt je dao i ekskluzivni intervju. Izabrao je tok-šou Ivana Ivanovića i društvo...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.