Bajagini tekstovi na albumu Zdravka Čolića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2009, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajagini tekstovi na albumu Zdravka Čolića

BEOGRAD - Momčilo Bajagić, koji se sa Instruktorima priprema za slavljeničke koncerte 28., 29. i 30. decembra u Sava centru u Beogradu, napisao je nekoliko tekstova pesama za novi album Zdravka Čolića, saopštila je danas producentska kuća Long Plej.

Bajagić je rekao da je Čoliću napisao nekoliko tekstova i jednu pesmu na tekst Duška Kovačevića, koji se zove "Poplava".

"To će biti na Čolinom albumu koji će da izađe posle Nove godine", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najavio je Bajagić.

Saradnja sa Čolićem Bajagić je započeo istovremeno sa samostalnom karijerom, pa je, dok je radio pesme za album "Pozitivna geografija" 1984. godine, napisao i pesme "Afrika" i "Tvoje oči" za Čolićev album "Šta mi radiš".

Bajaga i Instruktori će u okviru slavljeničke turneje povodom 25 godina karijere održati beogradske koncerte 28., 29. i 30. decembra.

Ulaznice za koncert koštaju 1.500 i 1.700 dinara. Komplet ulaznica za sva tri dana koštaju 3.600 dinara.

Posetiocima prve večeri uz kupljene ulaznice sleduje prvenac grupe "Pozitivna geografija" (1984), druge večeri "Sa druge strane jastuka" (1985) i treće "Jahači magle" (1986).

Kupci kompleta ulaznica dobijaju sva tri albuma Bajage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.