Štajnfeldova se sada ponovo oglasila, IMA JOŠ DEVOJAKA KOJE SU PROŠLE ISTO ŠTO I ONA!

Izvor: 011vodič.com, 10.Apr.2021, 22:23

Štajnfeldova se sada ponovo oglasila, IMA JOŠ DEVOJAKA KOJE SU PROŠLE ISTO ŠTO I ONA!

Foto: Printscreen/Nebojša Mandić




Nekada popularna gumica, a danas psiholog, Merima Isaković javno je optužila Branislava Lečića da ju je, pre 43 godine, silovao i ovim podigla javnost na noge.
Mnogi su ovo shvatili kao potvrdu prethodnih navoda i optužbi glumice Danijele Štajnfeld, koja je ovog glumca nedavno optužila za silovanje, navodeći da se gnusan čin dogodio 2012. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << godine.
Danijela je danas pružila podršku Merimi putem društvenih mreža i zahvalila joj se što je održala reč i sve obelodanila.
Štajnfeldova se sada ponovo oglasila, rekavši da, od otvaranja ovog slučaja, u njen inboks stiže mnoštvo poruka devojaka koje su prošle kroz istu ili sličnu situaciju.
“U proteklih nekoliko dana sam dobila poruke od mnogih koji su preživeli slično. Ovo su samo neke od njih. Toliko mi je žao što ste morali to proživeti. Hvala na poverenju i podršci. Nismo same i reći ćemo kad budemo spremne”, napisala je Danijela priloživši poruke koje su joj stizale u vidu fotografija.
(Espreso)



The post Štajnfeldova se sada ponovo oglasila, IMA JOŠ DEVOJAKA KOJE SU PROŠLE ISTO ŠTO I ONA! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KONAČNO NINA RADULOVIĆ ODGOVORILA NA OPTUŽBE KOJE TERETE LEČIĆA ZA SILOVANJE: Spomenula je i IŽIVLJAVANJE!

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021, 09:28

Nina Radulović, voditeljka TV “Pink”, već nedeljama se ne oglašava o optužbama na račun njenog bivšeg muža, glumca Branislava Lečića, sa kojim ima sina Lava.. Prvo ga je Danijela Štajnfeld optužila da je silovao u maju 2012. godine, dok je bio sa Ninom u braku, a onda je Merima Isaković...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.