SENZACIJA Kanadska tinejdžerka na tronu Njujorka

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA Kanadska tinejdžerka na tronu Njujorka

Kanadska teniserka Bjanka Andresku osvojila je US Open, prvi grend slem trofej u karijeri, pošto je u finalu pobedila osmu teniserku sveta Amerikanku Serenu Vilijams posle dva seta – 6:3, 7:5.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Danila Medvedeva protiv Rafaela Nadal u finalu US Opena je 4.50. Meč se igra u nedelju 22 časa.
Andresku, 15. teniserka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sveta, pobedila je posle sat i 50 minuta. U prvom setu oduzela je servis Amerikanki u prvom i devetom gemu, pošto je Vilijams oba puta napravila dvostruke servis greške.
Kanađanka je dobro igrala, sa tri brejka, uz jedan izgubljeni, povela je u drugom setu sa 5:1. Posle toga je stala i počela da greši, nije iskoristila meč loptu u sedmom gemu, a Vilijams je sa druge strane dobro servirala i pogadjala i izjednačila na 5:5. Andresku je u narednom gemu prekinula niz protivnice i posle gema na svoj servis povela je sa 6:5. Ona je u narednom gemu oduzela servis Vilijams i posle ukupno treće meč lopte postala je prva Kanadjanka osvajačica grend slem titule.
Ona je igrala u svom prvom grend slem finalu i osvojila prvi trofej, a od ponedeljka će popraviti plasman na WTA listi. Andresku (19) je prva tinejdžerka od Marije Šarapove 2006. godine osvajačica grend slem titule.
Vilijams je poražena u četvrtom uzastopnom Grend slem finalu. Ona je igrala za 24. Grend slem trofej u karijeri, čime bi se izjednačila sa Margaret Kort.

The post SENZACIJA Kanadska tinejdžerka na tronu Njujorka appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: US Open,   Rafael Nadal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andresku osvojila US Open

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019

Mlada 19-godišnja Kanađanka Bjanka Andresku osvojila je prvu gren slem titulu u karijeri, pošto je u finalu US opena savladala Serenu Vilijams 6:3, 7:5...Kanađanka je odigrala sjajno i sprečila skoro dvostruko stariju Serenu da osvoji sedmu titulu u Njujorku i ukupno 24. gren slem trofejom izjednači...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Armenulić: Nadal osvaja US Open, primitivizam publike u Njujorku!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

Jedno iznenađenje je dovoljno za teniski svet. Dva bi bila previše. Ono što je u finalu US Opena uradila Kanađanka Andresu u meču s Serenom Vilijams, teško da će da učini i Danil Medvedev protiv Rafaela Nadala.. Kvota kladionice MaxBet da će Nadal s 3:0 u setovima da savlada Medvedeva je 2.00.. –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.