Robert De Niro se rasplakao u emisji (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Feb.2013, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert De Niro se rasplakao u emisji (VIDEO)

Robert De Niro nije mogao da sudrži suze kada je počeo da priča o novom filmu "Plan sa srebrnom postavom" (Silver Linings Playbook), koji je nominovan ove godine za Oskara. Radnja filma prati život muškarca koji pokušava da se uklopi u društvo uprkos bipolarnom poremećaju od kojeg pati. 

Reditelj filma je Dejvid Rasel i baziran je na ličnim iskustvima Rasela čiji sin takođe pati od ovog poremećaja. Kada je voditeljka upitala da li Robert oseća veću odgovornost zbog snimanja filma u koji je reditelj uložio toliko ličnih emocija i iskustava, nije mogao da suzdži suze.

"Naravno da razumem", odgovorio je legendarni glumac i posle duže pauze počeo da plače. "Ne volim da budem previše emocionalan pred kamerama, ali znam tačno kroz šta prolazi" dodao je on. Inače, Robertov sin pati od autizma.

Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robert De Niro zaplakao u emisiji (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2013, 09:55

Proslavljeni glumac Robert De Niro rasplakao se u jednoj televizijskoj emisiji dok je govorio o svom novom filmu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.