Princ Hari KONAČNO pred kamerama otvoreno o napuštanju kraljevske porodice

Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2021, 11:42

Princ Hari KONAČNO pred kamerama otvoreno o napuštanju kraljevske porodice

Sin princa Čarlsa i princeze Dajane je, godinu dana nakon povlačenja s funkcije višeg člana britanske kraljevske porodice, odlučio da prizna zbog čega je doneo takvu odluku
Vojvoda od Saseksa princ Hari već neko vreme stanuje u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada je bio gost jedne od najpopularnijih emisija u ovoj zemlji. On je, naime, dao ekskluzivni intervju svom sunarodniku Džejmsu Kordenu, i to vrlo britanski — u dabl dekeru.
Princ i voditelj vozili su se Los >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Anđelesom u tradicionalnom engleskom autobusu i ćaskali neobavezno, a nametnula se tema koja sve intrigira više od godinu dana: zbog čega je Hari sa suprugom Megan Markl i sinom Arčijem stupio sa svojih dužnosti i napustio Englesku.
Kako je priznao, okruženje je bilo nepodonošljivo i britanska tabloidna štampa je narušavala njegov mir i duševno zdravlje.
— Pomislio sam: „Ovo je takok toksično“, pa sam uradio ono što bi svaki suprug i otac uradio. Mislio sam: „Moram da odvedem svoju porodicu odavde. Nismo samo odšetali i, što se mene tiče, kakve god odluke da budu donete, nikad neću stvarno otići. Uvek ću davati svoj doprinos, ali moj život je javan i gde god da sam na svetu, biće isto — iskren je Hari.
Princ je, između ostalog, otkrio i da je već nakon drugog sastanka znao da je Megan Markl „ona prava“, kao i jedan simpatičan detalj: da je kraljica Elizabeta II Arčiju za Božić poklonila aparat za vafle.
GLOSSY 

The post Princ Hari KONAČNO pred kamerama otvoreno o napuštanju kraljevske porodice appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"UNIŠTAVALI SU MI MENTALNO ZDRAVLJE" Princ Hari priznao zašto je morao da ode iz porodice i da li se čuje sa kraljicom, a jednu stvar su mu ŽESTOKO ZAMERILI u Britaniji

Izvor: Blic, 27.Feb.2021

Princ Hari konačno je progovorio o šokantnoj odluci da sa suprugom Megan Markl napusti kraljevske dužnosti i preseli se u Kaliforniju. Hari je voditelju “Kasnog noćnog šoua” Džejmsu Kordenu priznao da je morao da ode iz rodne Velike Britanije “zbog svog mentalnog zdravlja”, preneo je “Pejdž...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.