Pobednik takmičenja za najmanji penis: Ponosan sam što nisam obdaren

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jul.2013, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik takmičenja za najmanji penis: Ponosan sam što nisam obdaren

Prošle subote u jednom bruklinskom baru održano je takmičenje na koje bi se jako malo muškaraca imalo hrabrosti prijaviti.

Naime, na njemu je biran "najmanji penis", a "pobedu" je odneo 27-godišnji dostavljač Nik Giloran koji je u kratkom intervjuu za "Gothamist" pojasnio da je ponosan na svoju malenu "alatku". "Veličina penisa nije bitna za ono što je muškarac kao osoba, a ni u vezi". Takođe, dodao je i da je samo hteo da "napravi dobar šou za publiku. I čini se da mu je upalilo".Uz >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Gilorana na takmičenje su se prijavila još petorica muškarca (neki su lica prekrili maskama), a sve se odvijalo pred publikom od 100-nak ljudi.Takmičari su morali da pokažu kako izgledaju u "menkinijima" i odgovore na "teška" pitanja baš kao misice. Giloran je proglašen pobednikom uz zvukove pesme "Tiny Dancer" Eltona Džona, a za nagradu je dobio 200 dolara."Nadam se da će ovo ohrabriti muškarce koji imaju problema sa samopouzdanjem da se osećaju bolje po pitanju svog tela", zaključio je Giloran koji je komentarisao i da su ga nakon pobede kontaktirale i brojne "obožavateljke".Izvor: index

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

On je pobjednik takmičenja za najmanji penis i poručuje: Ponosan sam što nisam obdaren

Izvor: Cafe.ba, 24.Jul.2013

Ove subote u jednom je bruklinskom baru održano nadmetanje na koje bi se jako malo muškaraca imalo hrabrosti prijaviti.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.