Izvor: Press, 22.Jan.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPRAVDAO PREZIME! Nataša i Adam promenili reči pesme, žiri oduševljen onim što su oni izveli! VARNICE SEVALE NA SVE STRANE IZMEĐU LJUBAVNOG PARA! (VIDEO)

Kroz numeru su spomenuli i svoja imena.
Iako je jedna od nominovanih takmičarki kojoj je publika dala najmanje glasova i koja će se boriti za opstanak u Beloj kući, Nataša Moskva je sa svojim dečkom Adamom Đoganijempripremila pravi spektakl na ''Zadrugoviziji 2''.




Autor: TvPink >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Printscreen


Oni su se predstavili sa pesmom grupe Đogani - Kralj diskoteke, a svojim izvođenjem iznenadili su širi auditorijum. 



Nataša i Adam su napravili manje izmene tokom pevanja pesme, odnosno reči presme su prilagodili svojoj ljubavnoj vezi i svoja imena provukli kroz numeru, što je žiri i te kako oduševilo. 




Autor: TvPink Printscreen







 



Žiri je pomno pratio i procenio koliko su se takmičari potrudili da zablistaju na sceni, a onda su usledili komentari.



Adam je skinuo Đoletove pokrete. Mislim da je ovo bio performans veka. Nataša ti si prezgodna. Dala si sve od sebe. Želeli smo malo više da vas gledamo - prokomentarisala je Katarina Živković. 



Autor: TvPink Printscreen


Adame, s obzirom iz koje porodice potičeš, nisi obrukao svoju porodicu. Nataša, ko je tebi dao nadimak Moskva, kada si ti živa vatra - rekla je Milena Ćeranić.


Adame, na tragu si svojih predaka. Nataša, bila si na visini zadatka - prokomentarisao je Marko Kon.



Autor: TV Pink Printscreen


Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.