Izvor: Press, 22.Jan.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCENAT IH ŠOKIRAO! Evo ko je napustio Zadrugu 2! (VIDEO)

U subotu uveče u Beloj kući održane su nominacije prilikom čega su najveći broj glasova za izbacivanje dobili David Dragojević, od strane zadrugara, i Nataša Moskva prema kojoj je publika imala najmanje simpatija, pa su se njih dvoje našli u duelu za izbacivanje.
Njih dvoje su dva dana proveli u zatvoru, izolovani od ostalih zadrugara, a po >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dolasku voditelja Ognjena Amidžića, došlo je vreme da odigraju igricu koja će biti odlučujuća ko će od njih dvoje napustiti rijaliti "Zadrugu 2" zauvek. 




Autor: TvPink Printscreen


Nakon odigrane igre, u kojoj je pobedu odneo David Dragojević on je time sebi obezbedio da mu se glasovi udvostruče, a nakon što što su se zabrali glasovi, to je u procentima izgledalo ovako: David je imao 92%, a Moskva 8% glasova i samim tim je ponela svoje kofere i zauvek se pozdravila sa cimerima.




Autor: TvPink Printscreen


Pročitajte još: Nataša obećala Dragani da će pričati sa njenim SUPRUGOM, a onda su je obuzele emocije, PA JE BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO) 



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 








 



Nastavak na Press...






Povezane vesti

OPRAVDAO PREZIME! Nataša i Adam promenili reči pesme, žiri oduševljen onim što su oni izveli! VARNICE SEVALE NA SVE STRANE IZMEĐU LJUBAVNOG PARA! (VIDEO)

Izvor: Press, 22.Jan.2019

Kroz numeru su spomenuli i svoja imena. . Iako je jedna od nominovanih takmičarki kojoj je publika dala najmanje glasova i koja će se boriti za opstanak u Beloj kući, Nataša...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.