Najplaćeniji selebriti na svetu je Madona!

Izvor: Press, 27.Avg.2013, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najplaćeniji selebriti na svetu je Madona!

Magazin Forbs stavio je Madonu na prvo mesto liste zarada poznatih sa pretpostavljenom zaradom od 125 miliona dolara.
Madonin 12. album, "MDNA", prodat je u manje od milion primeraka u celom svetu, što je razočaranje za zvezdu njenog kalibra, ali je njena prošlogodišnja turneja donela bruto zaradu od 305 miliona dolara. 
Uz ostale prihode, poput investiranja u kompaniju Vita Koko, procenjuje se da je Madona zaradila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko 125 miliona dolara. To je najviše što je ova zvezda ikad zaradila otkad Forbs sastavlja svoju listu Selebriti 100.
Stiven Spilberg je na drugom mestu sa 100 miliona dolara, a veći deo tog novca je od prodaje u svetu njegovih starih hitova, poput "E.T.-ja" i "Parka iz doba jure".
E.L. Džejms, Hauard Stern i Simon Kovel dele treće mesto sa po 95 miliona dolara zarade.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Madona najplaćenija poznata ličnost na svetu

Izvor: Akter, 27.Avg.2013

Pop pevačica Madona najplaćenija je poznata ličnost na svetu sa zaradom od 125 miliona dolara od juna prošle do juna ove godine, prenosi magazin "Forbs"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.