Na Bir Festu noćas nastupaju Kerber, Babe, Dubioza kolektiv...

Izvor: Press, 16.Avg.2013, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Bir Festu noćas nastupaju Kerber, Babe, Dubioza kolektiv...

Muzički program otvoriće nastupi beogradskog sastava "Rok bulevar" i novosadskog "Branimir i neprijatelji", a nešto pre 20 sati prvi put na "Bir festu" publika će čuti "Bjesove", posle kojih slede "Kerber", "The Dibidus" i "Babe".

Nastupi glavnih zvezda večeri počinju od ponoći, kada na scenu stupaju Dubioza kolektiv, a program će zatvoriti haus muzika, Pookie feat. Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Stamenov i gosti iz Velike Britanije, The Shapeshifters feat. Jenna G.

Za provod u Tuborg Can Fun Zoni, od 21 sat pobrinuce se di džej Mouse J i di džej Lapac. Da bi ušli u ovu zonu posetioci treba da donesu dve prazne limenke bilo kog piva iz asortimana Carlsberg Srbija.

Svi posetioci festivala koji koriste gradski prevoz, moći će da se prevezu besplatnim linijama koje su obezbedili Heineken kompanija i GSP Beograd.

Autobusi sa ovih linija kreću svake večeri od 23.30 na svakih sat vremena ka Slaviji, Trgu Republike, Glavnoj železnickoj stanici i Opštini Novi Beograd. Tačna mesta stajališta, i vreme polaska autobusa nalaze se na sajtu belgradebeerfest.com.



Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bjesovi oduševili publiku na Ušću

Izvor: Danas, 17.Avg.2013, 01:12

I treće veče Bir festa privuklo je veliki broj ljubitelja piva i dobre muzike. Muzički program otvorili su nastupi beogradskog sastava Rok Bulevar i novosadskog Branimir i neprijatelji. Nešto pre 20 sati, prvi put na ovoj manifestaciji, publika je imala priliku da čuje Bjesove, koji su nastup otpočeli...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.