Izvor: Blic, 13.Mar.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPOZVAN GOST Met Leblank upao na venčanje anonimnog para u Londonu

Holivudski glumac Met Leblank, koji se proslavio ulogom u seriji "Prijatelji", već nekoliko dana u Londonu snima novu epizodu popularne TV emisije "Top Gear".

Matt Le Blanc crashes wedding at St Paul's Cathedral while filming Top Gear https://t.co/PRy5j8ZuZM pic.twitter.com/zrr5eGqsOk

Međutim, da snimanje ovakvih emisija ne ide uvek po planu, dokaz je i problem koji se desio popularnom Leblanku. Naime, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jurnjave ulicama Londona, dogodio se kvar na automobilu popularnog glumca, koji ga je umesto na željenu destinaciju odveo ispred crkve Svetog Pola iz koje je u tom trenutku izlazio sveže venčani par.

Canary wharf is nice. pic.twitter.com/yaKXOAVETB

Tek venčani par je, razume se bio šiokiran činjenicom da je holivudski glumac "slučajni gost" njihovog venčanja, a ovaj neobičan događaj završio se aplauzom i oduševljenjem prisutnih, što zbog sveže venčanog para to i zbog slučajnog gosta na venčanju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Met Leblank: Kako sam slučajno automobilom upao na venčanje nepoznatog para (FOTO)

Izvor: Story, 13.Mar.2016

Slavni glumac Met Leblank, koji se proslavio ulogom Džoija Tribijanija iz serije Prijatelji, slučajno je tokom snimanja automobilom upao na venčanje nepoznatog para! Kako su oni reagovali na iznenadnog gosta? Saznajte ovde!..Foto: Tviter..Met Leblank boravi u Londonu, na snimanju nove epizode serije...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.