NASLEDNICA JOJ JE NAJVAŽNIJA Leontina otkrila u kakvim je odnosima sa ocem njene ćerke (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Okt.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASLEDNICA JOJ JE NAJVAŽNIJA Leontina otkrila u kakvim je odnosima sa ocem njene ćerke (VIDEO)

Poznata pevačica i članica "Pinkovih zvezdica" pre nekoliko godina razvela se od Filipa Pata.

Iako se razvela pre skoro četiri godine, kantautorka Leontina Vukomanović kaže da je sa bivšim suprugom, violinistom Filipom Patom, ostala u dobrim odnosima zbog ćerke Lucije.

- Naravno da se viđaju. Interes deteta je uvek u prvom planu i mislim da mnogi roditelji razmišljaju tako. Dete je najsrećnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada živi u prijateljskom okruženju gde nema neke zle kobi, krvi i slično. Mislim da imam tu sreću što sve oko nas funkcioniše apsolutno kako treba - iskreno priča Leontina i dodaje da njena ćerka ne oseća razdvojenost svojih roditelja.

- Ona je imala sreću da su je okolnosti savatale kad je imala godinu i po dana. Ona je tako navikla i ona ne zna drugačije - kaže Leontina, koja svaki slobodan trenutak koristi s Lucijom.

- Veliko opterećenje za mene kao roditelja jesu sve te obaveze koje sam odjednom stekla. Sad ne mogu više da je pokupim posle vrtića pa da se družimo u parkiću, nego moramo da idemo kući da uradimo prvo domaći pa sve ostalo. Videćemo sad kad krene zima i gužve, osnovna škola, muzička škola, plivanje, sve to treba da se postigne, a kako, videćemo - završava Leontina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAZVELI SU SE PRE CETIRI GODINE A LEONTINA PRVU PUT SADA GOVORI O ODNOSU SA BIVSIM SUPRUGOM

Izvor: medio.rs, 17.Okt.2017, 09:23

Leontina Vukomanović, pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezdica", pre skoro četiri godine je stavila tačku na brak sa violinistom Filipom Patom...Iako ne govori često o privatnom životu, kantautorka tvrdi da je ostala u korektnim odnosima sa bivšim suprugom zbog ćerke Lucije...- Naravno...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.