Madonine stvari na aukciji

Izvor: 24sata, 20.Avg.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madonine stvari na aukciji

Obožavaoci kraljice popa Madone u novembru će moći da na aukciji nabave neke predmete iz njenog ličnog i profesionalnog života, saopštila je kuća Džuliujens.

Rekviziti iz spotova za numere "Material Girl", "Music" i "American Pie" biće ponuđeni na aukciji rokenrol memorabilije 7. i 8 novembra na Beverli Hilsu. Na aukciji će se naći i više od 30 predmeta iz Madoninog filma "Evita" iz 1996. godine, piše AP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />
Džulijens navodi da će se na aukciji naći i neke od nagrada koje je Madona osvojila uključujući MTV video muzičke nagrade i Amerikan mjuzik nagrade, kao i stihovi, dnevnih iz 1988, čekovi i godišnjak iz 1972.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madonine stvari uskoro na aukciji

Izvor: B92, 20.Avg.2014

Obožavaoci kraljice popa Madone u novembru će moći da na aukciji nabave neke predmete iz njenog ličnog i profesionalnog života, saopštila je kuća Džuliujens...Rekviziti iz spotova za numere "Material Girl", "Music" i "American Pie" biće ponuđeni na aukciji rokenrol memorabilije 7. i 8 novembra...

Nastavak na B92...

Madonine stvari uskoro na aukciji

Izvor: Radio 021, 20.Avg.2014

Obožavaoci kraljice popa Madone u novembru će moći da na aukciji nabave neke predmete iz njenog ličnog i profesionalnog života, saopštila je kuća Džulijens...Rekviziti iz spotova za numere "Material Girl", "Music" i "American Pie" biće ponuđeni na aukciji rokenrol memorabilije 7. i 8 novembra...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.