Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLE DA NIJE TAKO FINA Evo zašto turska publika nije bila oduševljena Eminom Jahović

Emina Jahović ovih dana veoma je poslovno angažovana, najviše oko muzičke emisije u Turskoj, "Rising star" u kojoj se biraju muzički talenti. Zajedno sa suprugom Mustafom, Emina je članica žirija ovog popularnog TV formata.

Kako sama priznaje, nije odmah naišla na oduševljenje publike, zbog njenog pojavljivanja u ovoj emisiji, međutim, uspela je da im promeni mišljenje.

- Zaista, mnogi su mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da sam rezervisana, kao što je svojevremeno bio slučaj i sa Srbijom. Međutim, kada počne šou, trudimo se da se opustimo i uživamo i onda ljudi upoznaju pravu mene - rekla je Emina za "Blic Puls". Kakve probleme ima zbog supruga Mustafe, možete pročitati OVDE.

Inače, Emina je nedavno oduševila publiku u pomenutom šou, kada se pred njom pojavila jedna takmičarka iz Srbije. Oduševljena što vidi nekog "svog", Emina je zapevala pesmu o svom rodnom gradu Novom Pazaru, na srpskom, a potom izgrlila kandidatkinju. Ovaj Eminin gest izazvao je salve oduševljenja u publici, ali i medijima u Turskoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.