Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić će pozvati ambasadora Francuske na razgovor zbog Makronove izjave

Zbog izjave francuskog predsednika Emanuela Makrona da je BiH “tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku” kabinet predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića pozvaće sutra na razgovor ambasadora Francuske u BiH Gioma Rusona, prenosi “Kliks”.

Kabinet Željka Komšića saopštio je da će od Gioma Rusona tražiti da razjasni stavove Makrona, prenosi Kliks.
Makron je prethodno, u opsežnom intervjuu za londonski Ekonomist, rekao da je BiH “tempirana >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bomba koja kuca tik uz Hrvatsku” i da se suočava sa problemom džihadista povratnika.
“Ako ste zabrinuti za region Zapadnog Balkana, prvo pitanje nisu ni Severna Makedonija ni Albanija, već BiH. BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku i koja se suočava s problemom povratka džihadista”, rekao je Makron.

The post Komšić će pozvati ambasadora Francuske na razgovor zbog Makronove izjave appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je izjava Makrona da je "BiH tempirana bomba" odjeknula u regionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019

Izjava francuskog predsednika Emanuela Makrona da je "EU na rubu ponora, a NATO klinički mrtav", kao i da je "BiH tempirana bomba koja kuca tik kraj Hrvatske", izazvala je reakcije u zemljama regiona, a predsedavajući Pedsedništva BiH, Željko Komšić, pozvao za danas ambasadora Francuske u Sarajevu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvizdić odgovorio Makronu: BiH nije nikome pretnja

Izvor: Beta, 08.Nov.2019

Povodom izjave predsednika Francuske Emanuela Makrona da je "Bosna i Hercegovina.. tempirana bomba koja otkucava 'tik-tak' " jer se "suočava s problemom džihadista Islamske države, povratnika s ratišta", predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić je danas izjavio da "BiH nije pretnja nikome".Zvizdić...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.